24.4.12

Τι με ηρεμεί αυτές τις ημέρες.

Η μουσική έναρξης της Γλυκιάς Συμμορίας. Και την ίδια την ταινία τη λατρεύω. Όπως και γενικά όλη τη δουλειά του Νίκου Νικολαΐδη.

Αυτό, λοιπόν και η σκέψη ότι κάπου θα υπάρχει μια γυναίκα Tom Waits. Και θα τη βρω. Με την έννοια ότι θέλω να βρω μια γυναίκα για να ζήσω μαζί της αυτό που αποπνέει ο Τομ και η δουλειά του.

17 σχόλια:

  1. 2 πράγματα είπες και με κάλυψες και στα 2.
    Και εγώ θέλω τέτοια γυναίκα, νομίζω. Αλλά αυτοκαταστροφή μου μυρίζει. Όχι ότι έχω κανα πρόβλημα με αυτό, απλά και λίγη ηρεμία καλή είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε πολλά κοινά, λοιπόν. Διαφωνούμε σε αυτό με την ηρεμία, ωστόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι να σας κάνω που με καπάρωσε άλλος
    αλλά χωρίς πλάκα, τέτοια γυναίκα θέλω κι εγώ για φίλη, κοντεύω να βγάλω @@@ με τις αντροπαρέες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια τέτοια γυναίκα είναι πάντα παραπάνω ευπρόσδεκτη όπως και αν την έχεις στη ζωή σου. Θέλω πάντως να δω αν η επίδραση της αντροπαρέας σβήνει μετά την απομάκρυνση από αυτήν. Το σκέφτομαι για πολλές γνωστές και φίλες. Όχι ότι με χαλάει μια δυναμική γυναίκα, δηλαδή. Απλά καμιά φορά παίζει υπερβολή και μου τη σπάει.

      Διαγραφή
  4. Στην περίπτωσή μου η αντροπαρέα δεν είναι ευκαιριακή κατάσταση, είναι μόνιμη, μόνο μέσα σε αυτή μπορώ να λειτουργήσω. Οι γυναίκες αργά ή γρήγορα καταλήγουν να εξαρτώνται με κάποιο τρόπο από πάνω μου λες και είμαι ο γκόμενός τους. Ή προσπαθούν να με μανιπουλάρουν. Είμαι δυναμική και αυτοδύναμη αλλά με ρύθμιση στο αθόρυβο και το παίρνουν χαμπάρι οι παμπόνηρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το "αυτοδύναμη" είναι μεγάλο προσόν σε μια γυναίκα. Τώρα που το σκέφτομαι... λες να πρέπει να με ανησυχήσει που μου αρέσουν (και για φίλες και για γκόμενες) οι γυναίκες με "αντρικές" αρετές; (μη θεωρηθώ σεξιστής για αυτό το "αντρικές"). Γενικά, πάντως, οι γυναίκες είστε παμπόνηρες και υπάρχουν και πολλά αντεργκράουντ παιχνίδια μεταξύ σας, που δύσκολα κάποιος θα εντόπιζε. Εμένα μου τα αποκάλυψαν κάτι φίλες μου στο στυλ σου και έμεινα.

      Διαγραφή
  5. Είναι αλήθεια, οι γυναίκες βρίσκονται σε έναν αέναο κρυφό πόλεμο, τα χρώματα που βάφονται είναι του πολέμου και η ενδυμασία τους πολεμική, παρελαύνουν επιδεικνύοντας τα όπλα τους :)
    Περισσότερο σεξιστής από εμένα αποκλείεται να ακουστείς, άλλωστε ποτέ δε θίγομαι σεξιστικά, δε νιώθω την ανάγκη να υπερασπιστώ το γένος μου :) ένα τυχαίο γεγονός
    Τίποτα ομορφότερο από άντρες γύρω μου, αλλά χρειάζομαι και μια φίλη που να έχει θάψει το τόμαχοκ :) [όσο ζω θα ελπίζω να βρω μία, αφού υπάρχω εγώ, θα υπάρχει και καλύτερη]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κάνε ανάρτηση και γράψε ΟΧΙ!!
    Όχι, Η παλιά διεπαφή του Blogger να ΜΗΝ καταργηθεί τους επόμενους μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψήνομαι, αλλά κάνε και μια μικρή προσπάθεια να με πείσεις...

      Διαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόλυτα κατανοητό. Δε φιλοδοξώ να υποκαταστήσω κανέναν (και ειδικά τον αναντικατάστατο Tom Waits).

      Απλά, όταν λες ότι οι γυναίκες πρέπει να γαμάνε και να οδηγάνε σαν άντρες και ότι είσαι ο Tom Waits σε γυναίκα, καταλαβαίνεις ότι προκαλείς λίγο το να θέλει κάποιος να σε γνωρίσει (τουλάχιστον).

      Διαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε. Και εγώ ως άντρας λίγο- πολύ αυτές τις αρετές ψάχνω σε μια γυναίκα.

      Νομίζω πως σε κάποια φάση είχα βρει μια τέτοια γυναίκα (ίσως και και να μην ήταν ακριβώς, αλλά κάπου προς τα εκεί το πήγαινε και το πήγαινε πολύ καλά).
      Αυτό το είδος σπανίζει πάντως και εγώ νιώθω απελπισία με το κυρίαρχο είδος γυναικών (που το συναναστρεφομαι περισσότερο τελευταία).

      Τέλος πάντων, τίποτα δε με σταματάει.
      Ξέρω ότι για να είμαι με μια γυναίκα Τom Waits (με τις σχετικές αρετές), πρέπει να είμαι/ γίνομαι ο αντίστοιχος τύπος.


      Φυσικά, εξακολουθώ να θέλω να σε γνωρίσω. Δεν έχει κανείς πολλές φορές την ευκαιρία να μιλάει με μια γυναίκα Tom Waits.

      Διαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή